Unió Gremial

Federació de Gremis
Associacions del Comerç Valencià


dimecres 21 de desembre de 2011.

El Mercat Municipal de Sagunt ja té el segell “Mercat Excel·lent”

El mercat municipal de Sagunt ja compta amb el segell de bronze de “Mercat Excel·lent”, un distintiu que la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, a través de la Fundació Valenciana de la Qualitat (FVQ), atorga a aquells mercats que compleixen requisits com la seguretat en l’entorn, l’accessibilitat, la sostenibilitat mediambiental, el servei al client, l’organització i gestió, i el seguiment d’un procés de millora contínua.

L’Associació de Detallistes del Mercat Municipal, membre de la Federació d’Associacions de Comerciants de Sagunt i el Camp de Morvedre (FACOSA) i d’Unió Gremial, ha contribuït en l’obtenció d’aquesta distinció per la seua implicació i la dels propis venedors. Aquest segell bronze de “Mercat Excel·lent”, és el primer que aconsegueix un mercat l’associació del qual és membre d’Unió Gremial.

La consecució d’aquest segell de bronze, ha estat possible gràcies a actuacions com la climatització del mercat i instal·lació de portes automàtiques, l’elaboració d’un Pla d’Emergència, accions formatives del personal del mercat, les millores en la instal·lació elèctrica, la creació d’un punt d’atenció al client, la definició de plans de gestió de residus, estalvi energètic, neteja i conservació i manteniment preventiu del mercat, i l’habilitació d’una zona de recollida de residus amb contenidors per a piles, bateries, bombetes, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Unió Gremial