Unió Gremial

Federació de Gremis
Associacions del Comerç Valencià


Qui som?

UNIÓ GREMIAL, Federació de Gremis i Associacions del Comerç Valencià, és una organització integrada per PIMES i microempreses del comerç valencià coneixedors de la idiosincràsia de la nostra societat en general i de la problemàtica del xicotet comerç en particular.

Els seus estatuts la definixen com una entitat sense ànim de lucre, d’àmbit autonòmic, l’objecte de la qual és promocionar el xicotet i mitjà comerç de la Comunitat Valenciana així com defendre els seus interessos davant d’altres col·lectius, institucions i administracions públiques.

A més, oferix assessorament i suport en aspectes jurídics, laborals, fiscals, comercials, econòmics i de formació. La seu social està ubicada en un entresòl en propietat de més de 330m2 en el Carrer Navellos núm. 14, en ple centre urbà i històric de la ciutat de València.

Els comerços i xicotetes i mitjanes empreses associades als gremis i a les associacions locals membres d’UNIÓ GREMIAL superen els 4.700 punts de venda, que en el seu conjunt col·loquen a uns 12.000 treballadors, amb una mitjana de 2 o 3 per establiment.

Els associats estan repartits per un bon nombre de poblacions de tota la Comunitat Valenciana, encara que actualment estan localitzats majoritàriament a la província de València.

Acceso privado

Tienes que ser socio de Unió Gremial para acceder a estos contenidos.


Unió Gremial