Unió Gremial

Federació de Gremis
Associacions del Comerç Valencià


dimecres 12 de gener de 2011.

El comerç de Llíria tanca la campanya nadalenca amb una alta participació

La Federació del Comerç de Llíria tancarà demà la campanya nadalenca amb un balanç positiu quant a la significativa participació en les activitats programades. El seu president, Pepe Toledo, ha assegurat que “hem dissenyat una campanya de promoció del comerç local associat amb molt d’esforç i la lògica austeritat que requerix la situació actual, a fi que les compres durant estes festes es realitzen a la nostra ciutat”.

En este sentit, els comerciants han repartit entre els seus clients milers de tiquets denominats “Miquels” per a pujar a les atraccions de la fira de Nadal instal·lada a la plaça Major, al Trenet que ha recorregut els carrers de la població durant estos dies, o per a disfrutar de la xocolatada en què també va col·laborar l’Associació d’Ames de Casa Tyrius. A més, han realitzat sortejos de vals de compres en el Mercat Municipal i regals.

De la mateixa manera, Pepe Toledo ha agraït “la col·laboració de les diferents regidories de l’Ajuntament de Llíria, que amb les seues diferents activitats han contribuït que la campanya tinga un caràcter més participatiu i aglutine distints trams de ciutadans”. El Consistori ha organitzat, entre altres actuacions, el concurs d’aparadors comercials, un taller de cuina, espectacles culturals i una fira per a la gent jove. “La Federació i l’Ajuntament hem compartit esforços i pressupostos per a oferir una campanya el més atractiva i completa possible, que s’ha traduït amb una important participació de la gent”, ha destacat.

El Trenet de la Federació ha recorregut els carrers de Llíria

Banderoles identificatives

No obstant això, el president dels comerciants de Llíria ha reconegut que, “a causa de la conjuntura actual, el consum està estancat i el sector molt desanimat”. Per a intentar mitigar esta situació, la Federació ha posat en marxa en estes festes una nova iniciativa amb la instal·lació en les fatxades dels comerços associats d’una banderola amb el lema “Miquel torna a Llíria per Nadal”, per a distingir-los i orientar els consumidors on podien arreplegar els Miquels. Este identificatiu servirà també per a donar a conéixer posteriors i periòdiques campanyes de promoció dels establiments de la Federació del Comerç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Unió Gremial